不知道大家情人節過的快樂嗎?

最近巴夏網站的傳了一個迷你情人節訊息的短片:如何找到真愛,很推薦大家欣賞喔~

 



Q:I'm a such dreamer. I dream of meeting my true love.
我是如此的夢想者。我夢想遇到我的真愛。

A:You dream of meeting of your true love. Look in the mirror.
你夢想遇見你的真愛。請看一下鏡子。

That is your first true love. For how can you attract a reflection of true love if you don't truly love yourself.
這是你第一個真愛。如果你不是真的愛自己,你怎麼能吸引真愛的反映(到你身上)?

Do you understand ? The outer world is a reflection. It doesn't make you whole. It reflects the wholeness you allow yourself to know is true. 
你明白嗎?外在世界是個反映,它無法使你完整。外在世界反映著「你允許自己知曉為真」的完整。

So, dream on but dream in. 
所以,繼續夢想真愛,但請在心中先愛自己。

--A part of the session, "A Message for Japan" Los Angeles, June 17, 2011

文章標籤
創作者介紹

幸運草的吉光片羽

幸運樹 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(2) 人氣()


留言列表 (2)

發表留言
  • Inke Covamaikda
  • 謝謝此時此刻,我們開始覺知「愛自己」!
  • 是的,此時此刻就是愛自己的時刻!

    幸運樹 於 2013/05/22 09:10 回覆

找更多相關文章與討論